Aktuális

Meztelen képekkel állt bosszút kiszemeltjén egy kelet-magyarországi polgármester

A megszerkesztett intim fotókat szórólap formájában is terjesztette.

Döbbenetes módszerekkel próbálta magához láncolni egy nőismerősét egy kelet-magyarországi település polgármestere: többek között megszerkesztett meztelen fotókat kezdett terjeszteni róla különböző felületeken. Az ügyben nyomozás indult, ami már csaknem egy éve tart – tudta meg a Blikk.

A lapnak az ügyben érintett nő nyilatkozott. Elmondása szerint amikor összeismerkedett a polgármesterrel, megnyerőnek és magabiztosnak látta őt, hamarosan azonban kiderült, hogy a férfi többet akar, mint ő, ezért megpróbálta megszakítani vele a kapcsolatot.

A férfi ekkor bosszúhadjáratot indított a nő ellen, és megszerkesztett intim képeket kezdett terjeszteni róla. Először csak az interneten, felnőttoldalakon és zárt Facebook-csoportokban osztotta meg a képeket – teljes névvel és telefonszámmal ellátva –, később azonban már szórólap formájában, szórakozóhelyeken terjesztette azokat. Eközben a közösségi oldalakon is elkezdte zaklatni a nőt különböző álprofilokon keresztül.

A nő feljelentést tett az ügyben. A rendőrség többször is kihallgatta tanúként, bővebb felvilágosítást azonban a mai napig nem kapott a nyomozó hatóságtól. A Blikk úgy tudja, elfogultságra hivatkozva több kapitányság is elutasította az ügyet. Információik szerint ugyanakkor a férfi házában már tartottak házkutatást, ennek során pedig a számítógépét is lefoglalták.

Az ügyben érintett nő emellett azt is elmondta: tudomása szerint nem ő az egyetlen, akit a polgármester „megalázó helyzetbe hozott”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top