Aktuális

Váratlan fordulat a lúgos orvos ügyében

Az alapügy jogerősen lezárult, a tárgyaláson előkerült levél miatt viszont most új nyomozás indult.

A volt barátnőjét elkábító, majd a nő nemi szervét lúggal megcsonkító orvos, B. Krisztián tárgyalásán előkerült egy névtelen levél, amely szerint a támadást nem a férfi követte el, hanem teljesen más. A levelet a börtönben adták fel, és az áldozat, Renner Erika jelenlegi élettársát próbálják gyanúba keverni benne. Az ügyészség a tárgyalás idején azonosította a levélírót, és nem adott hitelt a levélnek.

Fotó: MTI / Balogh Zoltán

A tárgyalás időközben lezárult, a Kúria jogerős ítélete szerint B. Krisztiánnak 11 évet kell börtönben töltenie. A levél ügyében hamis tanúzás gyanúja miatt viszont a Fővárosi Főügyészség új eljárást indít – írja a Blikk. Renner Erika ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta a lapnak, hogy pszichológusa segítségével most kezdené újraépíteni az életét. „A tárgyalások és a kihallgatások során folyamatosan újra kellett élnem a velem történteket, így nem volt lehetőségem arra, hogy magammal foglalkozzak. Abban bíztam, most végre ennek jön el az ideje, ám újabb és újabb körülmények gátolnak meg ebben” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top