Aktuális

Büdös migránsnak nevezték, aztán megverték egy koccanás okozóit Szombathelyen

Szombathelyen verekedéssé fajult egy baleset, amelyben mindössze egy visszapillantó tükör tört le.

Egy magyar férfi skót barátjával együtt ült az autóban Szombathelyen vasárnap délután, mikor elsodorták egy álló autó visszapillantóját. Mire megálltak, már hatan futottak utánuk az autóból. Noha a kár nem volt különösebben jelentős – mint később kiderült, 10-15 ezer forintos –, a magyar társaság bántalmazni kezdte a magyar férfit, aki egyébként az anyósülésen ült.

Forrás: 444.hu

Az esetről készült, a 444.hu-n közzétett videón látszik, hogy migránsnak, büdös faszszopónak nevezik a skót férfit, magyar útitársát pedig egy ponton valaki fojtogatni kezdi. A baleset okozói eközben szerettek volna rendőrt hívni, és kitölteni a baleseti papírokat, a másik társaságot viszont mindez kevésbé érdekelte, mint az, hogy a két férfit fenyegessék.

Amikor a skót férfi nem akarta nekik odaadni a forgalmi engedélyét, az egyik támadó nekiesett: arcon és gyomron ütötte, fojtogatta. Végül a hatfős társaságból valaki rendőrt hívott, de a verekedő férfi nem várta meg a kiérkező járőröket. A rendőrség garázdaság miatt indított nyomozást, de a gyűlölet-bűncselekmény vádját annak ellenére nem látták megalapozottnak, hogy a videón látszik, a külföldi férfit sötétebb bőrszíne miatt is támadják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top