Aktuális

Egy véletlen buktathatta le a soroksári futónő gyilkosát

A 2013-ban, brutálisan meggyilkolt nő édesanyja üzent is a gyilkosnak. Megrázó dolgokat mondott.

Pénteken váratlan bejelentést tett honlapján a rendőrség: közleményük szerint van gyanúsítottja az öt évvel ezelőtt elkövetett soroksári gyilkosságnak, a részleteket azonban csak később fogják elárulni. Röviddel ezután a Blikknek nyilatkozott a meggyilkolt nő férje, Kardos Lajos, aki elárulta, teljesen biztos benne, hogy a rendőrség a megfelelő embert fogta el.

A lap beszélt a meggyilkolt nő édesanyjával is, aki a férjjel együtt érkezett a rendőrségre. A feldúlt asszony azt mondta, élete legszebb szülinapi ajándéka az, hogy végre meglett lánya gyilkosa. Még üzent is neki: „Minden reggelen Kriszti arcával ébredjen, este pedig az legyen az utolsó, amit elalvás előtt lát. Élete végéig nézze a zárkában a lányom képét. Azt akarom, hogy ugyanazt a fájdalmat élje át, mint ő.”

Mint ismeretes, a 36 éves családanyát, 2013-ban szeptemberében, Soroksár külterületén gyilkolták meg. Az eddig ismeretlen tettes a nő kezét-lábát megkötözte, megerőszakolta, majd egy zsineggel megfojtotta. A TV2 Tények információi szerint a tettest egy véletlen buktatta le, majd a DNS-vizsgálat is igazolta a bűnösségét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top