Aktuális

Összevertek a kidobók egy 15 éves fiút egy egri buliban – videó

Egészen szövevényes és szürreális történetet közölt az Index egy videó kapcsán, amelyen az látható, hogy két megtermett kidobó alaposan helyben hagy egy 15 éves fiút Eger egyik szórakozóhelyén.

Két biztonsági őr összevert egy 15 éves fiatalt Egerben, az Uránia Moziban tartott hétvégi, hivatalos diáknapi afterpartyn. A bántalmazásról készült videófelvételt valaki elküldte az Indexnek, amivel események egész láncolatát indította el.

A bulit szervező cég szerint a megvert fiatal egy ismert, balhézós társaság tagja, akit azért dobtak ki a biztonsági őrök, mert többedmagával belekötött egy békésen bulizó társaságba. Az első csavar a történetben, hogy nem hívtak rendőrt, mert a szervezők és az egyik kidobó is jól ismerte a megvert fiút és a nevelőapját, akit fel is hívtak az eset után, hogy vigye haza a srácot.

A cikk és a videó megjelenése előtt valaki felhívta az Index újságíróját céges telefonszámán, és azt állította, hogy ő a megvert fiú nevelőapja. Azt nem árulta el, honnan szerezte meg a számot, csak azt akarta elérni, hogy a videó ne jelenjen meg. Elmondta, hogy másnap megbeszélte a dolgot a kidobóval, és megegyeztek abban, hogy az ügy el van simítva.

S valóban, sem az Egri Rendőrkapitányságra, sem a Heves Megyei Főügyészséghez nem érkezett bejelentés az ügyben.

Közben az egyik kidobó már a balhé másnapján törölte magát a közösségi oldalakról, míg társa profilja hétfőn vált elérhetetlenné.

Az Index szerint rengeteg erősen kérdőjeles pontja van az egész történetnek, kezdve azzal, hogy sem a mozi üzemeltetője, sem a szervezők nem válaszoltak arra a kérdésre, hogy a két biztonsági őr milyen cég alkalmazottja. Nem értik azt sem, hogy ha a bántalmazott fiúval ilyen kapcsolatban van az egyik biztonsági ember, akkor miért törölték hirtelen mindketten magukat a közösségi felületekről.

Furcsállják azt is, hogy az állítólagos nevelőapa nem árulta el, hogy kitől szerezte meg az újságíró telefonszámát.

A legfurcsább viszont az, hogy a felvételen egy fiatal fiút alaposan összever két nála lényegesen nagyobb férfi, amiről a fiú nevelőapja azt mondja, hogy nem nagy ügy, és amúgy is ő kérte meg az egyik biztonságit, hogy tartsa rajta a szemét a fiún, akit végül összevert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top