Aktuális

Kreatívan oldották meg a leszakadt plafon problémáját egy szolnoki gimiben

Nem, nem foltozták be a lyukat. Inkább a karácsony szellemét hívták segítségül.

Formabontó módon próbálták helyre tenni a leszakadt mennyezetet a szolnoki Varga Katalin Gimnáziumban – írja a 444.hu. A nem mindennapi kreativitást tükröző megoldásra a lap egyik olvasója hívta fel a szerkesztők figyelmét. „Gyorsaság, kitűnő problémamegoldás, biztonság. Akár iskolánk mottója is lehetne” – írta az illető a hibaelhárításról készült videó mellé.

Ahogy a felvételen is jól látható, ahelyett, hogy befoltozták volna a tátongó lyukat, inkább megtámasztották a plafont egy rúddal, amely köré „kitettek pár bóját, hátha nem rúgják ki a rudat, mert akkor nyakunkban az egész harmadik emelet”.

Mivel közeleg a karácsony, az iskola gondos fenntartói az ünnepi dekorációról sem feledkeztek meg, a mennyezetet támasztó fémcsövet lelkiismeretesen felgirlandozták. „Aggodalomra semmi ok, immár karácsonyi pompában díszeleg. Probléma megoldva” – írta pikírten a videó készítője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top