Aktuális

Megrázó részletek a Bangkokban meghalt két magyarról

A két fiatalember informatikusként dolgozott a thai fővárosban, ahol motorbalesetben vesztették életüket.

Két fiatal magyar informatikus vesztette életét abban a tragikus motorbalesetben, amely vasárnap éjjel történt Bangkokban. A 30 éves B. Ádám és a 28 éves B. Krisztián ketten ültek egy motoron, amikor egy furgonba csapódtak a thai főváros egyik forgalmas kereszteződésében.

Az ütközés olyan erejű volt, hogy az autó az oldalára dőlt. Ádám a helyszínen életét vesztette, Krisztiánt kórházba szállították, de nem sokkal később ő is meghalt. A furgon utasa, egy japán üzletember még mindig életveszélyes állapotban van – írja a Bors.

A rendőrök csak a náluk talált holmikból, a laptopjuk és az irataik alapján tudták azonosítani a két magyart. Egyedül az autót vezető férfi úszta meg a balesetet. Azt mondta, hogy a motor hirtelen tűnt fel, reagálni sem volt ideje.

A két fiatal nem turista volt, mindketten Bangkokban éltek, és egy hotelfoglaló vállalatnál dolgoztak szoftverfejlesztőként. Az iratok szerint a motor Ádám tulajdonában volt, aki rajongott a sportmotorokért. Tavaly tavasszal adott el egy Kawasakit, utána vette a 160 lóerős BMW motort, amellyel a baleset történt – írja a Blikk.

A rendőrök vizsgálják a tragédia körülményeit, egyebek mellett visszanézik a térfigyelő kamerák felvételeit. Azt is tisztázniuk kell, ki vezette a motort a két fiatal közül.

Magyarország Bangkoki Nagykövetsége felvette a kapcsolatot az illetékes hatóságokkal és a balesetben elhunyt magyar állampolgárok hozzátartozóival, hogy segítsen a tragédiában érintett hozzátartozóknak az ügyintézésben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top