Aktuális

DNS-vizsgálattal próbálják kideríteni, hogy ki ejtette teherbe a kómában fekvő nőt

Egy tíz éve kómában lévő nő december 29-én egészséges kisbabának adott életet egy phoenixi ápolóotthonban.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, december 29-én egy tíz éve kómában fekvő nő egészséges kisbabát szült egy phoenixi ápolóotthonban. Az ATV tudósítása szerint a hatóságok az intézmény minden férfi alkalmazottjától DNS-mintát vesznek, hogy kiderítsék, ki ejthette teherbe a magatehetetlen nőt.

Fotó: Europress

„Folytatjuk együttműködésünket a phoenixi rendőrséggel, és minden nyomozó hatósággal, hogy kiderüljenek a tények ebben a mélyen megrázó és példátlan helyzetben” – írta közleményében az otthon.

A 29 éves nő a Phoenixtől 205 kilométerre fekvő rezervátumban élő apacs törzs tagja. „A törzs nevében mélyen megrázott és megdöbbentett az, ahogyan vele bántak. Amikor egy szerettünknek palliatív ellátásra van szüksége, amikor ezek az emberek a leginkább sebezhetők és leginkább függenek másoktól, megbízol a gondozóikban. Sajnos egyikük nem volt megbízható, és kihasználta a nő helyzetét. Remélem, igazságot fognak szolgáltatni” – írta a törzs vezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top