Aktuális

Megtalálták a kútba esett spanyol kisfiút

Éjjel fél kettő előtt öt perccel a mentőcsapatok megtalálták a január 13-án kútba esett spanyol kisfiú, Julen Rosello élettelen testét – értesült az Index.

Az El País című lap szerint az andalúziai Totalán településen a bányászoknak pénteken összesen 3,8 métert kellett ásniuk, hogy elérjék a kétéves Julent. A kisfiút elnyelő kúttal párhuzamosan fúrt, egy méter széles aknába a bányászokat speciális kapszulában eresztették le.  Péntek délutánra már a száz méter mély kútba esett kétéves spanyol kisfiú közvetlen közelében voltak a mentőcsapatok. Éjjel fél kettő körül érték el, de sajnos már túl későn.kutba esett

Julen január 13-án egy szűk, 25 centiméter átmérőjű kútnyílásban tűnt el családja szeme láttára Totalán település egyik birtokának hegyvidéki területén.

A spanyol csendőrség nyomozást indított, hogy kiderítse, a kutat illegálisan fúrták-e. A helyi önkormányzat azt állítja, nem adott arra engedélyt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top