Aktuális

Megbuktatták a barátnőjét a forgalmin, veréssel állt bosszút az oktatón

Olyan erővel arcon ütötte, hogy az állkapcsa is megrepedhetett az oktatónak.

Veréssel állt bosszút egy székesfehérvári 63 éves gépjárművezető-oktatón egy férfi, akinek a barátnője megbukott a forgalmi vizsgán – számolt be az fmc.hu.

A férfi a sikertelen vizsga után két héttel bement az autósiskola ügyfélszolgálatára, ahol az ott dolgozó munkatársaknak nyomdafestéket nem tűrő módon szidalmazta Gubics István oktatót.

Gubics ekkor nem volt jelen, de nagyon felháborította munkatársai beszámolója. Személyesen akarta megbeszélni tanítványával a dolgot. Ezért amikor az incidenst követően véletlenül találkozott a lánnyal és a barátjával az utcán, azonnal odament hozzájuk, és kérdőre vonta őket. A férfi erre nagy erővel arcon ütötte, majd sértegetni kezdte.

Ököllel beleütött az arcomba. Nem vagyok utcai harcos alkat, teljesen lefagytam. (…) Hallottam már több oktatótól, hogy agresszív tanulók miatt magukra kellett zárniuk az autót, de a pályafutásom alatt ilyennel én még nem találkoztam

– mesélte a Blikknek.

A férfi a hírek szerint könnyű sérüléseket szenvedett, de nem kizárt, hogy elrepedt az állkapcsa, így most újabb vizsgálatok várnak rá. Az oktató feljelentést tett a rendőrségen.

Címképünk illusztráció (iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top