Aktuális

Az apa vezette le a szülést, míg a tűzoltók elhányták a havat, hogy be tudjon állni a mentő

Az Egyesült Államok nagy részében ugyan farkasordító hideg van, de szívmelengető történetekből azért nincs hiány.

Az iowai tűzoltók segítettek egy vajúdó nőnek és férjének, hogy újszülött gyerekükkel be tudjanak jutni a kórházba – írja az Index.

Hétfőn este a várandós Cassidy és férje hazamentek a kórházból, mert úgy nézet ki, hogy nem aznap születik meg a kisfiuk. Néhány perccel a hazaérkezésük után mégis megindult a szülés, amit orvos híján kénytelen volt az apa levezetni. Remekül boldogult, a tíz perccel később kiérkező mentősök még a köldökzsinór elvágását is ráhagyták.

Fotó: Facebook / Laura Ruffin

A mentőkkel együtt a helyi tűzoltók is megérkeztek. Miközben hárman a házban segédkeztek, két társuk nekiállt ellapátolni a havat a kocsibejáróból, hogy a kismamát ki tudják tolni a mentőautóhoz.

A havat lapátoló tűzoltók a saját autójukkal mentek ki a helyszínre, amit az anya nagynénje a CNN-nek nyilatkozva külön meg is említett. Mint mondta, csodálatos volt látni, hogy valaki ilyen önzetlenül segít egy ismeretlen párnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top