Aktuális

Plasztikai sebésznek képzelte magát a kozmetikus – újabb álorvos bukott le

A nagyváradi kozmetikus két éven át rendszeresen végzett illegális beavatkozásokat.

Orvosi diploma vagy bármilyen megfelelő képesítés nélkül végzett hialuronsavas ráncfeltöltést egy 39 éves kozmetikus a szalonjában Nagyváradon – írja a Főtér.ro.

A rendőrség házkutatást tartott a lakásában és a szalonjában. Több bizonyítékot is találtak, hogy a nő illegális arcplasztikai beavatkozásokat végzett. Használt és bontatlan hialuronsavas fecskendőket, hialuronsavról szóló számlákat találtak nála, de előkerültek a páciensek beleegyező nyilatkozatai is.

Mint kiderült, a nő az utóbbi két évben rendszeresen végzett orvos-esztétikai beavatkozásokat, a többi között feltöltötte a szem és száj körüli ráncokat.

A „kezelések” egy tömbház földszinti lakásában berendezett kozmetikai szalonban zajlottak. Állítólag még a minimális higiéniai előírásokat sem tartotta be, a szalon egyik szobájában például ruhákat árult.

Miután az olasz Matteo Politi nevű szélhámos lebukott, ez már a sokadik eset Romániában, hogy megfelelő képesítés nélkül dolgozó álorvosokat lepleznek le.

(Illusztráció: Istockphoto)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top