Aktuális

Nőkre vadászott a gyerekbanda Budapest utcáin

A tizenéves fiatalok csoportosan zaklatták Budapest utcáin a nőket: a nemi szervüket fogdosták, és megpróbálták letépni a ruhájukat. Elfogásukról videó is készült.

Vádat emeltek a Budapesten nőket zaklató gyerekbanda tagjai ellen – írja a Blikk. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, tizenéves fiatalok csoportosan támadtak rá fiatal nőkre, a nemi szervüket fogdosták, és megpróbálták letépni a ruhájukat. Volt köztük olyan, aki a bűncselekmények elkövetése idején még csak 14 éves volt. Elfogásukról videó is készült:

A vád szerint 2017. június 11-én és június 12-én összesen kilenc nőt támadtak meg. A zaklatásokról mobiltelefonnal videófelvételeket is készítettek, az ezekből készült összeállítást egy közösségi oldalon akarták megosztani.

A négy fiú ellen a Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség Gyermek- és Fiatalkorúak Bűnügyeinek Részlege kilenc rendbeli, emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt nyújtott be vádiratot a Pesti Központi Kerületi Bírósághoz.

A bíróság bűnösnek találta a banda tagjait: egyiküket száz óra jóvátételi munkára ítélte, társait pedig két, illetve egy-egy évre próbára bocsátotta. A bíróság elrendelte a fiatalkorúak pártfogói felügyeletét, és elkobozta a felvételek készítéséhez használt mobiltelefont.

Kiemelt képünk: Youtube / PoliceHungary

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top