Aktuális

Szívtelennek nevezték az árva babával fotózkodó Trumpot

Az amerikai elnök és a first lady mosolyogva pózolt a kicsivel, aki a múlt heti El Pasó-i lövöldözésben vesztette el a szüleit. Alaposan leszedték róluk a keresztvizet a Twitteren.

Hatalmas felháborodást keltett egy kép az Egyesült Államokban, amelyen Donald Trump amerikai elnök és felesége, Melania Trump mosolyogva pózol egy a múlt heti El Pasó-i lövöldözésben elárvult picivel. A szülők akkor kapták a halálos lövéseket, amikor testükkel védték a golyóktól a két hónapos kisfiút.

A Trump házaspár szerdán látogatott el a texasi városba, hogy megemlékezzenek a vérengzés áldozatairól, és támogatásukról biztosítsák a túlélőket. A lövöldözésben húsz ember halt meg, 26-an pedig megsebesültek. A látogatásról készült képeket Melania Trump Instagram-oldalára is feltöltötték, ezek között volt az inkriminált fotó is:

A képet rengetegen osztották meg a közösségi médiában. Trump kritikusai szerint „gusztustalan” és „szívtelen” dolog volt, hogy az elnöki pár az elárvult kicsivel fotózkodott. John Cusack vonatkozó Twitter-bejegyzésében azt írta, az elnök „egyre mélyebbre süllyed”, Anna Navarro politikai elemző pedig egyenesen „gyengeelméjűnek” nevezte Amerika első emberét.

Az eset annál is kínosabb, mivel a lövöldözés sérültjei közül többen közölték: nem hajlandók találkozni az elnökkel a kórházban.

Kiemelt képünk: Melania Trump / Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top