Aktuális

Rothadó állattetemektől bűzlik a 15. kerület

Állati maradványoktól szenvednek a helyiek. Nemcsak a látvány, hanem a szagok is felkavaróak.

Rothadó, bűzlő állati maradványokra panaszkodnak a lakók a XV. kerület határán – számolt be az RTL Híradó. Egy erdős részen, csaknem 50 méteren át kisebb és nagyobb csontdarabok, állati koponyák maradványai, véres bőrcafatok hevernek szerteszét. Főleg biciklisek és futók járnak erre.

A helyiek tapasztalata szerint 2-3 naponta raknak ide állati maradványokat. Egy lakó szerint eddig hiába fordultak a hatóságokhoz. Mivel a terület a MÁV-é, az ő feladatuk a maradványok eltávolítása.

A vasútnál is tudnak a bűzölgő maradványokról. Azt mondták: az elmúlt 2 évben a vasúttársaság munkatársai többször is elszállították onnan a kidobott állattetemeket, illetve a vasúttársaság járőröket szervezett erre a területere, akik egy alkalommal tetten is érték azt a személyt, aki ezeket az állati maradványokat elhelyezte.

Ennek ellenére újra és újra leraknak ide állati maradványokat. A MÁV szerint legutóbb júliusban takarítottak a területen és feljelentést is tettek az ügyben.

Kiemelt kép: RTL Híradó – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top