Aktuális

Osztrák nemes gyilkosát fogták el Kispesten

Tavasz óta keresi az osztrák rendőrség.

Kiderült, miért keresték azt a 41 éves férfit, akit Kispesten fogtak el a rendőrök szombaton. A Blikk információi szerint az elfogott magyar férfi ölte meg májusban Ritter Julius U. von Frankwellt.

Az osztrák–magyar nemesi családból származó, 88 éves férfit előbb kirabolták, majd az elkövető visszatért a tett színhelyére, Frankwell bécsi házába. Ekkor már az idős férfit is ott találta, és megfojtotta.

A magyar rendőrök fogták el a férfit

Az osztrák hatóságok európai elfogatóparancsot bocsátottak ki egy 41 éves magyar állampolgár ellen, aki a megalapozott gyanú szerint 2019 májusában Bécsben megölt egy embert. Az osztrák társszerv 2019. augusztus 22-én a Célkörözési Egységek Európai Hálózatán keresztül értesítette a magyar rendőröket, hogy a körözött férfi feltehetően Budapesten bujkál” – nyilatkozta a rendőrség szóvivője, aki arról is beszámolt, hogy két nappal ezután, a 19. kerületben el is fogták a férfit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top