Aktuális

Családja szerint agyonverhették a börtönrádió műsorvezetőjét

Az éjszakai élet egykor ismert figurája az elmúlt években az utcára kényszerült.

Múlt pénteken sérülésekkel került kórházba H. Márton, az egykori börtönrádió műsorvezetője, aki másnap reggel életét vesztette. Az Ábi becenevű férfi egykor az éjszakai élet ismert alakja volt, nemrég azonban az utcára kényszerült. A családja szerint a férfit agyonverhették.

Amikor egyik hozzátartozója kiment hozzá a III. kerületi parkba, teste tele volt sérülésekkel. Azonnal hívta a mentőket, de nem tudták megmenteni az életét, másnap meghalt – írja a Bors.

A rendőrség közigazgatási eljárást rendelt el az ügyben, nem emberölési ügyként kezeli a halálesetet. A férfit kezelő orvos szerint bántalmazásra utaló körülmény nem merült fel.

Az 55 éves férfi 2004 óta szinte folyamatosan börtönben ült, néhány éve szabadulhatott. A budapesti éjszakai életben gyorsan megismerkedett a megfelelő emberekkel, később saját szórakozóhelyet üzemeltetett, és védelmi pénzeket szedett.

Felbéreltek ellene egy bérgyilkost, aki fejbe lőtte. Kómába került, újra meg kellett tanulnia járni és beszélni. A váci börtönben raboskodott, amikor elindult a börtönrádió, műsorvezetőként szinte minden rab ismerte a hangját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top