Aktuális

Terhes lánnyal az oldalán csapódott a busznak a csepeli kamasz

Jogosítvány nélkül vezetett, az autóbalesetben heten sérültek meg.

Heten sérültek meg abban a balesetben, amelyet a jelenlegi információk szerint egy 16 éves csepeli fiú okozott. A kamasz jogosítvány nélkül vezetett vasárnap este, amikor egy kereszteződésben nem adta meg az elsőbbséget az érkező busznak. Az autó 70 km/órás sebességgel csapódott a busznak. Az autóban ülő öt ember mellett a busz két utasa is megsérült.

A csepeli balesetben összetört autó(fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A kamaszfiút jelenleg is az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán ápolják. „Ez egy teljesen vegyes társaság, néha együtt csavarognak. Állítólag felnőtt is volt a kocsiban, akinek viszont volt jogsija. Úgy tudom, hazafelé jöttek, amikor a baleset megtörtént. Ami a legszörnyűbb az egészben, hogy volt velük egy terhes lány, aki – sajnos – csakúgy, mint a többiek, megsérült a balesetben. Nagyon aggódunk, hogy a kisbabával mi van, reméljük, neki nem esett semmi baja” – nyilatkozta a Blikknek egy közelben élő férfi.

A rendőrség jelenleg azt vizsgálja, a baleset bekövetkezéséért terhel-e valakit büntetőjogi felelősség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top