Aktuális

Te mertél változtatni? Írd meg a történeted!

Volt nagy változás az életedben? Kinek nem, ugye… Most nyerhetsz vele! (Reméljük, már eddig is nyertél…)

Váltás, változás, változtatás, újjászületés? Melyikünkkel ne történt volna már meg, hogy a változás fenekestül forgatta fel az életünket – akkor is, ha számítottunk rá, ha vártuk. Akkor még inkább, ha nem önként és dalolva szántuk rá magunkat. A váltás lehet előre eltervezett és üthet be, mint a ménkű – így is, úgy is nehéz. Lehet rajta nyerni, ahogyan veszíteni is. A te életedben – akár szakmailag, akár a magánéletedben – volt már nagy váltás?

Netán úgy érzed, folyamatosan benne vagy? Esetleg épp előtte állsz, nyakig benne, vagy már a jól megérdemelt afterpartin? Oszd meg velünk bátran a történeted, mert bárhol is tartasz ebben a folyamatban, tudnod kell: nem vagy egyedül! Veled vagyunk! Sokan vagyunk, akik önszántunkból vagy épphogy kényszerből, de végigjárjuk ezt a gyakran keserves, sokszor felszabadító, de mindenképp embert, kapcsolatokat próbáló utat.

Írd meg te is! (Fotó: Profimedia)

Hosszú múltja van a Rácz Zsuzsa író által alapított Terézanyu pályázatnak. Sok-sok emberi történetet és elismerést köszönhetünk neki. Ahogyan az elmúlt nyolc év során, a zsűri idén is várja egyes szám első személyben, saját néven írt, saját történetedet legfeljebb 5000 karakterben megírva, mellé egy portréfotót és pár szót magadról. A határidő 2019. szept. 20. éjfél.

A fődíj egy tablet, és további különdíjak is lesznek. Írjatok, jelentkezzetek!

További információkat ITT találsz.

A zsűri tagjai:

Rácz Zsuzsa, a Terézanyu pályázat alapítója, író

Békéssy Olga, a noivalto. hu alapító-főszerkesztője

Akovács Éva, a Nők Lapja Psziché főszerkesztője

Kumin Viktória rádiós műsorvezető

Mátrai Szilvia 2015. Terézanyu-különdíjas, szervezetfejlesztő, coach

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top