Aktuális

Saját autója gázolta halálra

Tragédia Pesterzsébeten.

Saját autója gázolt halálra egy férfit Pesterzsébeten. Bevásárlás után a feleségével indult volna haza, a régi autójuk azonban csak egy speciális módon indul: fel kell nyitni a motorháztetőt. Csak úgy, a motortérből lehet beindítani a kisteherautót, kábelek összeérintésével.

A férfi előrement, felnyitotta a motorháztetőt, míg felesége az autóban ült, és várta, hogy beinduljon a kocsi. Azonban a férfi sebességben hagyta a kocsit, így amint a motor beindult, az autó maga alá gyűrte a férfit, akit végül csak a tűzoltók tudtak kiszabadítani. Először kiékelték a kisteherautó kerekeit, hogy az ne tudjon arrébb mozdulni a mentés során, majd egy speciális emelőpárnával megemelték a járművet, és kimentették az alászorult, életveszélyes állapotban lévő férfit.

Nagyon súlyos sérüléseket szenvedett: koponya-, hasi, mellkasi és belső sérüléseket. A helyszínen életmentő beavatkozásokra volt szükség. Válságos állapotban szállították kórházba, ám úton a kórház felé a mentőautóban meghalt.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top