Aktuális

Will Smith videóban mutatja meg, mire számíthatunk tőle ma este a Bazilikánál

Mi már nagyon várjuk. És ti?

Az amerikai énekes, filmsztár születésnapja és itt forgatott új filmjének megjelenése alkalmából ad ingyenes koncertet DJ Jazzy Jeff társaságában szerda este a Bazilikánál, írja az Infostart.

(Fotó: Instagram / Will Smith)

Will Smith a részben Budapesten forgatott Gemini Man című film reklámja miatt érkezett kedden Magyarországra Ang Lee rendező és a két producer, Jerry Bruckheimer és David Ellison társaságában. A sztár szeptember 25-én ünnepli 51. születésnapját, ez az apropója a koncertnek, amely 21 órakor kezdődik a Szent István-bazilika előtt.

Ahogy azt tegnap megírtuk, a Blikk értesülései szerint a Gemini Man című sci-fi budapesti sajtóeseményeit is szervező stúdió illetékesei attól tartanak, tömegjelenetek alakulhatnak ki a teret övező szűk utcákban. A koncerten az előzetes várakozások szerint több ezer ember is lehet.

 

Bár a filmsztár fővárosi visszatérését teljes titkolózás övezi, a lap információi szerint Will Smith most is a Gresham-palotában száll majd meg. Remélhetőleg idén nem fog felmászni a Lánchídra, ahogy azt tavaly tette.

Will Smith az Instagramra feltöltött videóban most azt mutatta meg, hogyan készül a budapesti koncertre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

He’s the DJ, I’m the birthday boy. Budapest see you tomorrow!! 📹: @westbrook

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top