Aktuális

Nagykanizsa lett 2019 nyarának pornófővárosa

Kiderült, hogy az év legforróbb időszakában mely hazai városokban tetőzött leginkább a pornó iránti érdeklődés.

A nyári forróság évről évre megmozgatja a szexuális tartalmak iránti érdeklődést nemcsak világszerte, de Magyarországon is. Korábbi felmérésekből kiderült, hogy július közepe a legforgalmasabb időszak a pornóoldalak és a szexpartnerkereső szolgáltatások számára – tudtuk meg a Szexrandi.hu közleményéből. 

A korábbi évek hazai pornófővárosai ezúttal a top 10-es listára sem tudtak felkerülni, sem Dombóvár, sem Mátészalka nem szerepel idén a legforróbb városok között. Nagykanizsa azonban idén mindent vitt, a zalai város bizonyult 2019 nyarának legszexéhesebb közönségének. Budapest viszont hagyományosan idén sem küzdötte fel magát a listára. 

Nagykanizsa mellett Kaposvár, Mosonmagyaróvár és Cegléd mutatta a legnagyobb érdeklődést az internetes pornó iránt, de Kecskemét, Szolnok és Szombathely is előkelő helyen végzett. Vác, Tatabánya és Dunaújváros fért még be az első tízbe a legtúlfűtöttebb városok listáján.

Forrás: Szexrandi.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top