Aktuális

Futás közben támadtak meg egy szekszárdi nőt

A támadót elfogták, de már szabadlábon van.
futás futónő

Szokásos futóútvonalán támadtak meg egy nőt Szekszárdon.  

„Hazafele jövet egy soha nem látott ember jött szembe, az utcai ruhája már kirívó volt, hiszen itt munkások vannak vagy sportoló, kiránduló emberek. 2 km múlva vettem észre, hogy kocog mögöttem. A 6:30-as tempómat 4:10-esre gyorsítottam, jobban nem mertem, mert tudtam, hogy még minimum 3 km a legrövidebb út hazáig. Egyszer csak utolért, és két kézzel belökött az útszélén a gazba, ahogy estem pattantam fel, és üvöltöttem vele – számolt be a történtekről a Facebookon Ágoston Piroska. – Két kézzel nyúlt felém, üvöltöttem megint: MIT AKARSZ??? Tétován kétszer ismételte el, hogy »gyere velem, gyere velem«. Kikerültem nagyobb ívben, és rohantam tovább. Semmi mást nem mertem volna csinálni, csak menekülni. Odébb találkoztam egy autóssal, aki megadta a számát, és elállta az utat nekem, így hazafutottam, visszahívtam, és szóltunk a rendőrségnek.”

A támadót végül egy mezőőr tartóztatta fel, majd hívta a rendőrséget, elkapták a férfit. Piroska feljelentést tett ellene, és látleletet is vetetett. A támadó ellen eljárás indult ugyan, ám szabadlábon van, mivel tette az illetékesek szerint „nem elég súlyos”.

„Most csak itt ülök, ürességet érzek, fásultságot… és örülök, hogy a gyerekeimnek olvashatok ma este esti mesét, és van anyukájuk” – zárta bejegyzését a megtámadott nő.

via

(Nyitókép: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top