Aktuális

Lemondott a beosztottjával kavaró amerikai képviselőnő

Katie Hill a kongresszus egyik első nyíltan biszexuális tagja volt. Az elmúlt hetekben több intim fotó is megjelent róla a botránylapokban, azt állítja, hogy volt férje szivárogtathatta ki őket.

Lemondott Katie Hill, az amerikai kongresszus egyik első nyíltan biszexuális tagja – írja a Vox. A demokrata párti képviselőnőt 2018-ban választották meg Kaliforniában, azért kell távoznia, mert a hírek szerint a vonatkozó szabályokat megsértve „szexuális viszonyt létesített egyik kampánytanácsadójával”.

Katie Hill bejelenti a lemondását 2019. október 27-én (Fotó: Zach Gibson / AFP)

Hillt és egyik beosztottjával, Graham Kellyvel is hírbe hozta a sajtó. A politikusnő tagadja, hogy viszonya lett volna a férfival – azt azonban elismerte, hogy korábban szexuális kapcsolata volt egyik kampánytanácsadójával. Bántalmazó házasságom utolsó, zaklatott évében kapcsolatot kezdtem valakivel, aki a kampánystábomban dolgozott – írta közleményében. – Tudtam, hogy egy beosztottammal még konszenzuális alapon sem helyes viszont kezdenem, mégis engedtem, hogy megtörténjen.”

Hillről több meztelen fotót is lehozott a RedState nevű konzervatív blog, a Daily Mail című brit tabloid és több pletykalap. A politikusnő szerint a férje oszthatta meg velük az intim felvételeket, és bejelentette: a képek közlése miatt be fogja perelni a lapokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top