Aktuális

Szakított vele a szerelme, felgyújtotta magát egy férfi a lakótelepen

A játszótéren öntötte le magát benzinnel.

Leöntötte benzinnel, és felgyújtotta magát egy 43 éves férfi hétfőn hajnalban egy szlovákiai, vágsellyei lakótelepen. A férfi egy benzines kannával a kezében érkezett meg a lakótelepre. A játszótéren levetkőzött, magára öntötte a gyúlékony folyadékot, majd meggyújtott egy gyufát, és azonnal lángba borult – írta a Parameter.sk.

A városi rendőrök éppen arra járőröztek, amikor meglátták a tüzet. A rendőrök és a kiáltozásra felébredő lakosok a férfi segítségére siettek, a tüzet saját ruháikkal, illetve takarókkal próbálták eloltani. A férfit súlyos égési sérülésekkel szállították a galántai kórházba, az orvosok szerint testének 90 százaléka megégett.

miskolc avas lakótelep vízhiány

Illusztráció, a kép forrása: Wikipédia

A TV JOJ információi szerint a férfi szerelmi bánatból követte el tettét: a nő, aki miatt felgyújtotta magát, a vágsellyei lakótelepen él.

Ha valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot! Ha te érzed úgy, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, bátran hívd őket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top