Aktuális

Trump személyesen üdvözli az ISIS vezetőjének lekapcsolásában részt vevő kutyát

Conan megsérült az Abu Bakr al-Bagdadi halálával végződő katonai akcióban, de már talpra állt. Az amerikai elnök a Fehér Házban fogadja majd.

A jövő héten elhagyja a Közel-Keletet, és a Fehér Házba látogat az a kutya, amelyik részt vett az Iszlám Állam vezetője, Abu Bakr al-Bagdadi halálával végződő katonai akcióban – írta a Twitteren Donald Trump.

A hős katonakutya (Fotó: EyePress News / EyePress)

A Conan névre hallgató kutyáról egy szerdai sajtótájékoztatón elmondták, hogy négyéves és eddig közel ötven bevetésen vett részt. A hétvégén, amikor al-Bagdadi felrobbantotta magát, kutatás közben megsérült ugyan, de gyorsan visszatért a szolgálatba – írja a 24.hu.

A lap megemlíti, hogy az alkotmányos vádeljárással fenyegetett amerikai elnök előszeretettel posztol Conanről, ami már csak azért is érdekes, mert – ahogy erre a The Hill nevű amerikai hírportál felhívta a figyelmet – rendszeresen használja dehonesztáló értelemben az ellenfeleire a „kutya” szót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top