Aktuális

Fogva tartott és megerőszakolt egy lányt, 13 évet fog ülni

Húsklopfolóval többször fejbe verte, fojtogatta és megerőszakolta a kiskorú lányt.

A Tatabányai Törvényszék első fokon, nem jogerősen 13 év fegyházra ítélt csütörtökön egy férfit, aki Oroszlány külterületén bántalmazott és fogva tartott egy kiskorút, majd többször megerőszakolta – írja a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség közleményére hivatkozva a hvg.hu.

Képünk illusztráció / Forrás: iStock

A férfi nem fogadta el, hogy a lány nem akar vele járni, ezért 2018 áprilisában az Oroszlány és Bokod közötti földútra csalta, hátulról húsklopfolóval többször fejbe verte, fojtogatta és megerőszakolta. A férfi ezután sem engedte távozni kiskorú áldozatát, sátrat állított fel a helyszínen, majd a sértettet még kétszer megerőszakolta. A lánynak a bántalmazás következtében eltört az arc- és az orrcsontja és zúzódásokat szenvedett. 

A Tatabányai Törvényszék tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak, életveszélyt okozó testi sértés és személyi szabadság megsértése miatt a férfit 13 év fegyházbüntetésre ítélte. 

Az ítélet ellen a vádlott és védője fellebbezett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top