Aktuális

Megszólalt Marian Cozma édesapja Sztojka Iván letartóztatásáról

Tegnap derült ki, ismét letartóztatták fia egyik gyilkosát, aki korábban szabadult.

„Azt kívánom, örökre maradjon a börtönben, hogy legalább másnak már ne tudjon akkora fájdalmat okozni, mint nekünk” – mondta a Blikknek Marian Cozma édesapja egy nappal azután, hogy kiderült, fia egyik gyilkosa újra rácsok mögé került.

„Megérdemelné, hogy átélje ugyanazt, amit az én ártatlan fiamnak okozott a barátaival. A megítélt kártérítésből még mindig nem kapott semmit a család, de most már nem várok tovább, jogi útra terelem az ügyet!” – tette hozzá a férfi.

Tegnap adta hírül a rendőrség honlapján, hogy bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett kerítés bűntette és kitartottság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást a 37 éves Sz. I. enyingi lakos ellen. A 24.hu kiderítette, hogy Sztiojka Ivánról, a sportoló Marian Cozma egyik gyilkosáról van szó.

A Cozma-ügy harmadrendű vádlottját 13 év börtönre ítélték, de tavaly nyáron harmadolták a büntetését, így feltételesen szabadult. Sztojkát most visszaesőként kezelik, hiszen korai szabadulása alatt követte el az újabb bűncselekményt.  

(Kiemelt kép: police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top