Aktuális

Gyilkossági kísérlettel is megvádolhatják a Bujákon összevert nő támadóját

Orosz Bernadett ügyvédje szerint az exkatona többször is fojtogatta volt párját, aki csak annak köszönheti az életét, hogy időben leszedték róla.

Komoly fordulat állhat be a volt barátja által brutálisan összevert Orosz Bernadett ügyében – írja a Blikk.

Képünk illusztráció (Fotó: iStockphoto)

Az áldozat és jogi képviselője nem elégszik meg azzal, hogy súlyos testi sértés miatt nyomoznak a volt katona ellen, szerintük fennáll a gyilkossági kísérlet gyanúja is. Érvelésük szerint a férfi amellett, hogy ököllel ütötte Bernadettet, többször is fojtogatta őt, csak az mentette meg a nő életét, hogy volt katonatársai leszedték róla a támadót. Ráadásul Bernadett azt mondja, bántalmazás közben a férfi azt üvöltötte: „Innen nem mászol ki élve!”.

„Minden jel arra utal, hogy az elkövető teljesen elveszítette az eszét, és kalkulált azzal, hogy védencemet akár meg is ölheti” – mondta dr. Lichy József ügyvéd a lapnak.

Bernadett a Blikknek azt is elmondta, hogy a büntetőügy lezárulta után több kártérítési pert is indít majd. Bántalmazója mellett a kórházat is perbe fogná, ahol kezelték, mert úgy érzi, nem látták el szakszerűen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top