Aktuális

Késsel próbálták szexre kényszeríteni a nőt a vonaton

Közös rémálmunk: erőszakos támadás egy vonatfülkében.

Mi nők ismerjük azt a furcsa érzést, amikor egy teljesen átlagos, hétköznapi helyzet hirtelen veszélyessé válik. Valahogy ott van a levegőben, hogy most bármi megtörténhetne. Általában (hál’ istennek) nem szokott. De időnként előfordul, amikor zárt helyen (liften, vonatfülkében) egyedül maradunk egy idegen férfival. Nyilván nem szabad minden ilyen helyzetben rosszat feltételezni, de a „rossz” olykor mégis előfordul.

Hányszor utaztunk már például egyedül, és hányszor volt olyan, hogy valaki szóba elegyedett velünk? Rengetegszer. Szerencsére ritka az olyan eset, mint ami a debreceni vonaton fordult elő egy nővel.

Fotó: Profimedia

Utastársa, egy negyvenes férfi egyre közelebb ült hozzá, majd a térdére tette a kezét – írja a Bors. – A nő rászólt, hogy hagyja békén, majd mikor ez hatástalan volt, megpróbált kimenni a fülkéből, mire az illető kést szegezett a mellkasának, és szexet követelt tőle. A nő segítségért kiáltott, amitől a támadó szerencsére megijedt.

A személyleírás alapján a rendőrök egy kocsmában fogták el. Mindez még áprilisban történt, azóta a negyvenegy éves férfi előzetes letartóztatásban van, csütörtökön tartják majd az előkészítő tárgyalását. Az ügyészség indítványában az szerepel, hogy az elkövető az első fokú ítéletig maradjon előzetes letartóztatásban, ezen kívül halmazati büntetésként ítéljék börtönbüntetésre, és tiltsák el a közügyek gyakorlásától.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top