Aktuális

Letartóztatták a 17 éves fiút, aki megverte a buszsofőrt Nyíregyházán

A fiú ideiglenes eltávozáson volt a javítóintézetből, amikor a hangos zenehallgatás miatt rászóló buszsofőrt a végállomáson többször is arcon rúgta.

A Nyíregyházi Járásbíróság elrendelte a 17 éves M.P. letartóztatását, aki – mint mi is beszámoltunk róla –, december 6-án a nyíregyházi busz végállomásánál megverte a buszsofőrt. A nyíregyházi kamaszfiú épp ideiglenes eltávozáson volt a javítóintézetből, rokonaival utazott egy Nyíregyházára tartó buszon, miközben a többiekkel italozott, zenét hallgatott, ezért a buszsofőr rájuk szólt.

Erre válaszul a fiú agresszívan a buszsofőr felé indult, aki kiszállt a vezetőülésből és pulóverénél fogva letolta őt a buszról az első ajtón keresztül. Ekkor M. P. ökölbe szorított kézzel a férfi felé ütött, akinek sikerült az ütés elől elhajolnia, majd védekezően visszaütött. Ezután M. P. földre rántotta a buszsofőrt, majd orrnyergen, utána homlokon rúgta. Végül a helyszínen lévők állították le a fiút és hívták a rendőröket.

A bíróság szerint csak a véletlen műve, hogy a buszsofőr a támadástól 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

M. P.-nek nem ez az első esete, tavaly a Nyíregyházi Járásbíróság csoportosan elkövetett rablás miatt 3 évre javítóintézetbe küldte, de más bűncselekmények miatt is folyik eljárás ellene.

Via Index 

Kiemelt képünk illusztráció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top