Aktuális

Földhöz vágta, majd végigvonszolta a folyosón a diákot egy iskolarendőr – videó

Az iskolarendőr feladata Amerikában épp a diákok védelme lenne...

A 444.hu adta hírül, hogy egy amerikai iskolában brutálisan rátámadt egy gyerekre egy feldühödött iskolarendőr. A biztonsági kamera rossz felbontású képén úgy tűnik, mintha valami élettelen babát vágna kétszer is tiszta erőből a földhöz egy nagydarab férfi. Nem véletlen, hogy ekkora felháborodást keltett az Észak-Karolina állambeli Vance County Middle School folyosóján készült felvétel

otthon, iskolabusz

Képünk illusztráció (Fotó: iStock)

Eleinte úgy tűnik, mintha a diák és az iskolarendőr békésen egymás mellett sétálnának, aztán a férfi hirtelen a gyerek felé fordul, és kétszer is a földhöz vágja, majd  a grabancánál fogva végigvonszolja a folyosón az áldozatát. Az iskola eddig nem árulta el, hogy pontosan mi volt a brutális támadás közvetlen kiváltó oka.

Az iskola azonnal értesítette a seriffet és felfüggesztett az iskolarendőrt, aki ellen nyomozás és belső vizsgálat is indult. A kerületi ügyész azt mondta, hogy a praxisában sosem fordult elő, hogy egy, a tanulók biztonságáért dolgozó iskolarendőr diákra támadt volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top