Aktuális

Győri gyerekgyilkosság: a legkisebb gyerek végignézhette testvérei halálát

A gyerekek láthatáson voltak apjuknál.

Láthatáson voltak külön élő apjuknál azok a Szombathelyen élő gyerekek, akik közül ketten meghaltak a hétvégén. A Blikk információi szerint az apa puszta kézzel verte agyon a 13 éves lányt és a 10 éves fiút, holttestüket a győri lakás egyik szobájában találták meg. A férfit az udvari melléképületben holtan találták a rendőrök, felakasztotta magát.

Az anyjuk pénteken vitte láthatásra a gyerekeket. Vasárnap délután ment értük, hosszan csengetett a bejárati ajtón, volt férjét is hívta, aki nem vette fel a telefont. Végül a legkisebb, hatéves gyerek szólt ki a lakásból. Azt mondta, a testvérei az ágyon fekszenek és vérzik a fejük.

Rendőrautó a gyilkosság helyszíne mellett (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

A legkisebb gyereket nem bántotta az apa. Őt jelenleg Győrben a megyei kórházban megfigyelés alatt tartják, pszichológusok foglalkoznak vele, de közben az édesanyja is mellette lehet. A Blikk megtudta: a gyerekgyilkos korábban erőszakos bűncselekmény miatt került börtönbe, ahonnan nemrégiben szabadult. Az ügyben a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top