Aktuális

Szeméttel, fekáliával, eldobált injekcióstűkkel teli házból menekítették ki a 7 éves kisfiút

A gyerek szülei kábítószerfüggők. A kicsi rettenetesen félt a lakást ellepő legyektől, a sötéttől, és „állandóan éhes volt”.

Szeméttel, falra kent fekáliával, legyekkel, eldobált injekcióstűkkel teli házból mentettek ki egy hétéves kisfiút Leicesterben – írja a Sun.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

A gyereket azután kezdte keresni a helyi rendőrség, miután kiderült, hogy a szülei súlyos heroinfüggők, és már több mint fél éve nem volt iskolában. „A kiszálló rendőröket sokkolta, milyen körülmények között kellett élnie. A ház undorító állapotban volt, rohadó étel és szeméthalmok mindenfelé. A hálószobák, a nappali és a fürdőszoba mocskos volt. A konyhában pár doboz avas élelmiszer, és egérürülék. A tűzhelyhez nem lehetett hozzáférni, penészes üvegek, dobozok sorakoztak a hűtőben” – nyilatkozta az ügyben eljáró ügyész.

A rendőrök szerint a lakásban hemzsegtek a legyek, egyikük annyira kikészült, hogy öklendezni kezdett a szag miatt.

A kiszabadított kisfiú azt mondta, hónapok óta kekszen élt, rettegett a sötéttől, a legyektől, és „mindig nagyon éhes volt”.  A gyereket a gyámügy vette gondozásba, szüleit akár egy éves börtönbüntetésre is ítélhetik gondatlan gyermekveszélyeztetés miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top