Aktuális

Influenzajárvány: látogatási tilalmat rendeltek el több Jász-Nagykun-Szolnok megyei kórházban

Az illetékes megyei kormányhivatal tájékoztatása szerint az influenzaszerű megbetegedések száma átlépte a járványküszöböt.

A szolnoki Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet valamennyi osztályán látogatási tilalmat vezettek be péntek reggel 8 órától visszavonásig – írja a kórház közleménye alapján az MTI.

Fotó: MTI / Balázs Attila

Szerda óta nem látogatható a karcagi Kátai Gábor Kórház kardiológiai osztálya, a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház csecsemő- és gyermek, valamint szülészet-nőgyógyászati osztálya, továbbá az újszülött részleg – olvasható az intézmények honlapjain. A szolnoki MÁV Kórház és Rendelőintézet mozgásszervi rehabilitációs osztályának I. részlegén már január 24-e óta tilos a látogatás.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal keddi tájékoztatása szerint az influenzaszerű megbetegedések száma átlépte a – százezer lakosra eső százötven fős betegszámot jelentő – járványküszöböt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top