Aktuális

Halálfélelem fogta el a Ryanair utasait, megszólalt egy magyar is a borzalmas járatról

Sorban lettek rosszul az emberek. A pilóta gyorsítva landolt.

Több utast is lélegeztetni kellett a Ryanair Budapest–Edinburgh-járatán – írta meg hétfőn a The Scottish Sun A – és annak nyomán az nlc is – január 31-én este induló járattal eleinte minden rendben volt, csak a tűzjelző szólalt meg még felszállás előtt.

Egy 27 éves férfi azt mesélte, hogy egy órája lehettek a levegőben, amikor egyik pillanatról a másikra elájult egy 17 éves lány, akit újra kellett éleszteni. Hirtelen egy második utas is összeesett, majd ő és egy negyedik ember is rosszul lett, a járaton kitört a pánik. A légiutas-kísérők oxigénpalackokat szedtek elő, a sorok között pedig mesterségesen lélegeztették az utasokat.

„Annyit láttam, hogy kétségbeesve rohangál a személyzet, lefektetnek valakit a székek közé, majd elkezdik újraéleszteni. Viszont a hatalmas turbulencia miatt mindenkinek vissza kellett ülnie a székébe, visszacsatolták a lányt is. Ekkor újabb ember lett rosszul, őt oxigénpalackra kötötték” – ezt már a Blikknek mondta a Skóciában élő Attila.

Az utasok azt is elmondták a lapnak, hogy leszálláskor a pilóta, valószínűleg a vészhelyzet miatt, felgyorsította a műveletet.

(Kiemelt kép: illusztráció, Wikipédia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top