Aktuális

Tatabányai családirtás: a nagymama megbocsát vejének

„A vejem szerető férj volt, szerette a lányom, szépen éltek” – mondta az RTL Klub híradójának a gyászoló nagymama.

A tatabányai férfi pénteken, kora délután, feltehetően egy veszekedést követően végzett két kicsi gyerekével, aztán magával is. A holttesteket a gyerekek édesanyja találta meg, aki a veszekedést követően elrohant otthonról, magára hagyva férjét és két gyerekét. Az RTL Klub Híradójából kiderült, hogy a nő jelenleg is sokkos állapotban fekszik a kórházban; édesanyja szerint csak azt hajtogatja, hogy nincs háza, családja, semmije.

„Egyszerűen felfoghatatlan, nem tudom elhinni még most sem” – idézi a Blikk az RTL-nek nyilatkozó asszonyt, aki hozzátette, nagyon büszke volt a lánya családjára. „A vejem is szerető férj volt, szerette a lányom, szépen éltek. Kiegészítették egymást, semmi problémát nem láttam, és azt sem tudom, hogy mi történt velük” – vallotta be.

A gyászoló nagymama a Híradónak elmondta, a veje tudomása szerint kizárólag a családjának élt: nem ivott, nem csavargott, a szórakozása a zene volt. „Meg kell bocsátanom neki, nagyon rossz, de meg kell bocsátani. Józan ésszel biztos nem tette volna ezt meg.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top