Család

Metálzenekarban gitározott a tatabányai családirtó, a sokkot kapott anya még mindig altatásban van

A férfi ismerősei nem értik, hogy a nyugodt embernek ismert mérnök-zenész miért követte el borzalmas tettét.

Mérnökként dolgozott, és egy metálbandában gitározott a tatabányai családirtó édesapa, M. Ferenc – értesült a Bors. A zenekara ugyan nem tett szert országos ismertségre, dalaik azonban fellelhetők a legnagyobb videómegosztón, és jó néhány klubkoncertjük is volt. Jövő szombaton is lett volna, M. Ferenc nagyon boldog volt, hogy az együttese egyre népszerűbb. 

Mint arról beszámoltunk, az apa az otthonukban ölte meg 7 és 9 éves gyermekét, majd magával is végzett. Az édesanya, Adrienn, sokkot kapott, magán kívül sikongatott halott fiait látva. Az összeroppant asszonyt a mentők kórházba szállították, azóta is ott van, jelenleg is altatásban tartják. Ismerősök, barátok és a család is megdöbbenve állnak a borzalmak előtt.

Mint a Bors írja, a szomszédok szerint a férfi még csak hangosan sem szólt a gyerekekre, nemhogy valaha kezet emelt volna bármelyikőjükre. M. Ferenc korábban azonban pszichiátriai kezelés alatt állt. Nem kizárható, hogy valamilyen kóros elmeállapot állhat a borzalom hátterében.

 

Ha valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot! Ha te érzed úgy, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, bátran hívd őket!

Kiemelt kép: illusztráció, MTI/Czeglédi Zsolt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top