Aktuális

A Zállatorvos videója a koronavírusról sok kérdésre ad választ

Amikor az álhírek tengerében nem jut el hozzánk a valóság. Amikor pánik van ésszerű felkészülés helyett. Amikor a kiabálástól nem hallani az egyértelmű beszédet, olyankor kell egy picit lecsendesedni és informálódni.

A koronavírus kapcsán számtalan cikket olvastunk (írtunk) az elmúlt napokban, a pánik pedig itt toporog a küszöbünkön. És sajnos hajlamosak vagyunk beengedni őt az életünkbe, még úgy is, hogy egyébként kézzel-lábbal tiltakozunk ellene. 

Nos, pánik ellen ajánljuk ezt a videót megtekintésre. Az elmúlt években a Zállatorvos csatornáján már számtalan olyan kérdésre kaphattunk választ, amikről egyáltalán nem, vagy csak félig voltak információink. A felkészületlenség és félinformációk viszont veszélyesek: különösen egy olyan helyzetben, mint ami az utóbbi napokban kialakult a koronavírus-járvány kapcsán. 

Ha a járvánnyal kapcsolatos legfrissebb hírekre vagytok kíváncsiak, akkor azt ide kattintva olvashatjátok el, a videót pedig azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy könnyen emészthető, egyúttal átfogó összefoglalót arról a vírusról, ami hónapok óta lázban tartja az egész világot. A Zállatorvos videója egy hét alatt már közel félmillió emberhez jutott el, és ez egyáltalán nem véletlen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top