nlc.hu
Aktuális
Szabadon engedte a bíróság a 17 éves Csengét meggyilkoló fiatalt

Szabadon engedte a bíróság a 17 éves Csengét meggyilkoló fiatalt

A borsodnádasdi lányt 2017-ben, egy vízaknában találták meg holtan. Csenge megfulladt, miután B. Roland bántalmazta, majd az aknába dobta.

Négy évre ítélte a bíróság kedden a 22 éves B. Rolandot, aki meggyilkolta a 17 éves borsodnádasdi K. Csengét – írja a Blikk.

A férfi így szabadon távozhatott, a bíró az enyhe büntetést azzal indokolta, hogy „a bántalmazás nem bizonyítható”, ezért az előzetesben töltött évek miatt elengedik.

A bíró indoklása szerint B. Roland gondatlanságból elkövetett emberölésben bűnös. Az kétséget kizáróan nem állapítható meg, hogy a vízaknába dobás előtt bántalmazta a lányt.

Csenge 2017-ben, egy vízaknában fulladt meg. Találkozója volt B. Rolanddal, aki a vád szerint megverte, majd az aknába dobta.

B. Roland azt állította, valóban találkozott a lánnyal a tragédia estéjén, de Csenge otthagyta, és később, egy erdős részen találta meg az eszméletlenül fekvő lányt. Azt hitte, halott, és hogy őt gyanúsítják majd a megölésével, ezért a lányt a vízaknába dobta.

Az ítélet hallatán Csenge édesanyja zokogott, majd összeesett. Térdre rogyva könyörgött a bírónőnek, hogy ne engedje el a vádlottat.

(via)

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

További cikkek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top