Aktuális

Korlátozások egyes drogériákban is: csak öt azonos árucikket vásárolhatsz

Azt kérik, csak a legszükségesebbekért menjünk most „házhoz”.
Korlátozások a drogériákban

Több cég után a Rossmann is korlátozza az adott árutípusból egyszerre vásárolható darabszámot: legfeljebb ötöt tehetünk egyféléből a kosarunkba. Ezen kívül többféle biztonsági intézkedést is bevezettek. Kérik, hogy ha tehetjük, bankkártyával fizessünk a fertőzést hordozó készpénz helyett. Tartsunk egyméteres távolságot a többi vásárlótól sorban álláskor, sőt, eleve egyedül jöjjünk – ezt kisgyerekeseknek olykor lehetetlen megoldani, de hát ez most a lehetetlenek megoldásának az ideje…

Azt írják tanácsként, hogy csak a legszükségesebb termékekért jöjjünk, és előre tervezzük meg a bevásárlásunkat – magyarán csak a minimális ideig tartózkodjunk az üzletben. Hm… merőben szokatlan volt az ilyen hozzáállás eddig egy kereskedelmi cégtől, de most minden változóban.

Kérik még a türelmünket és megértésünket – ebből jó eséllyel most még bőven van. Mint írják, a kialakult veszélyhelyzet miatt rengeteg megrendelés érkezett az online felületükön, ami miatt lassúbb kiszállításra kell számítani. Innentől kezdve a futárnál sem fizethetünk készpénzzel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top