Aktuális

A Posták és a dohányboltok nem zárnak be háromkor

És nyitva maradhatnak 15 óra után a benzinkutak is.

Hétfőn jelentette be Orbán Viktor, hogy kedden nulla órától lezárják Magyarország határait, csak magyar állampolgárok jöhetnek be (és nekik sem könnyű), lezárják a reptereket, és 15 óra után csak az élelmiszerboltok, a drogériák és a patikák maradnak nyitva, bezárnak a szórakozóhelyek és lefújják a nyilvános rendezvényeket. 

A rendkívüli intézkedéseket szabályozó rendeletből később kiderült, hogy nyitva maradhatnak 3 után a benzinkutak és a dohányboltok is. A Magyar Posta pedig most közölte, hogy a koronavírus-járvány miatt hozott intézkedés rájuk sem vonatkozik. A posták a bejáratnál feltüntetett nyitvatartási időben várják az ügyfeleket.

Elszórtan – főleg vidéken – előfordulhat, hogy ha egy üzletház teljesen bezár, akkor az ott működő posta is kénytelen ehhez alkalmazkodni, ám ezekben az esetekben az ügyfelek a településen másik postát vehetnek igénybe.  A posták nyitvatartási idejéről és az esetleges változásokról folyamatos tájékoztatást adnak a cég honlapján.

Posta, koronavírus

Sorban állók egy pécsi postahivatal előtt (Fotó: MTI)

A legfrissebb koronavírus-hírek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top