Aktuális

„Kérlek, maradj otthon!” – Bevállalós nyugdíjasokat keresnek

Videókampányt indított a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Nyugdíjas Egyesület, hogy a megelőzésre irányítsák a figyelmet a vírushelyzetben.

„A jelenlegi helyzetben nagyon sok negatív támadás éri a nyugdíjasokat, ezért döntöttünk úgy, hogy egyrészt megmutatjuk, hogy vannak az országban olyan nyugdíjasok, akik tényleg komolyan veszik az otthonmaradást, másrészt pedig kortársaik által példát mutatva kérjük az időskorúakat, hogy maradjanak otthon” – olvasható a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Nyugdíjas Egyesület Facebook-oldalán.

A szervezet most a koronavírus miatt akciót indított. Olyan nyugdíjasokat keresnek, akik igazán bevállalósak, és szeretnének példát mutatni kortársaiknak, illetve a fiataloknak is, és értenek annyira a telefonjukhoz, számítógépükhöz, hogy fel tudnak venni magukról egy videót, melyben elmondják, ők az otthonmaradást választották, tessék követni a példájukat.

A jelentkezés menetének részletei itt találhatók:

Mi sem győzzük hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy az idős korosztály tagjai maradjanak most otthonukban, hiszen ők vannak leginkább kitéve a koronavírus-fertőzésnek. Míg e sorokat írjuk, éppen jött ki a hír, hogy már három halálos áldozat van Magyarországon, s mindhárman 65 év felettiek. A héten kijött a statisztika az olaszországi áldozatok átlagéletkoráról is, tessék elolvasni.

Magyar tudósok a koronavírusról:

koronavírus, idősek

Tessék szépen hazamenni! (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top