Aktuális

Pozitív lett a győri jegyző koronavírus-tesztje

Győr polgármestere is elvégeztette a koronavírus-tesztet, a hivatalt fertőtlenítették.

Győr Megyei Jogú Város jegyzőjének koronavírus-tesztje pozitív lett – közölte hivatalos Facebook-oldalán Dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere. A városvezető hozzátette, hogy a jegyző tünetmentes, kórházi kezelést nem igényel, otthonában gyógyul. Az esetet jelentette Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának, akik a kontaktok felkutatását és ellenőrzését megkezdték, ez azonban nem azt jelenti, hogy tesztet is végeznek rajtuk.

győri városháza

A győri városháza (Fotó: MTI / Krizsán Csaba) 

„A körülményekre tekintettel, a hivatal épületeiben a mindennapos, fokozott takarítás mellett rendkívüli felület fertőtlenítést rendeltem el annak érdekében, hogy a munkatársak és ügyfelek körében megelőzzük a megbetegedést, és gondoskodjunk biztonságukról” – fogalmazott Dézsi, aki maga is elvégeztette a koronavírus-tesztet, melynek eredménye hétfő délutánra várható.

A városházi dolgozók egyébként nagy számban már otthonról dolgoznak, akinek be kell mennie az irodájába, az kitakarított épületbe léphet be hétfőn.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top