Szabadidő

Home office kutyákkal: így dolgoznak otthon a négylábú kollégák – cuki fotók

Elindult egy Instagram-oldal, amelyen otthon dolgozó cuki kutyák láthatók.

Aki csak teheti, otthon marad a koronavírus-járvány miatt, és ha olyan a munkája, home office-ban dolgozik. Sokaknak furcsa lehet kollégák nélkül dolgozni, de akinek van kutyája, macskája, az nem marad társaság nélkül (pláne ha az egész család otthon van).

Mark Polchleb Melbourne-i brand manager és kutyatulajdonos elindított egy Instagram-oldalt Dogs Working From Home néven, amelyen imádnivaló fotók láthatók az otthon „dolgozó” kutyákról.

„Azt hiszem, mindannyian megtapasztaltuk már, milyen úgy írni a billentyűzeten, hogy a kutyád a kezeid közé dugja a fejét”

– érzékeltette az otthonról dolgozó kutyatulajdonosok helyzetét Polchleb.

A kutyák viszont biztosan örülnek a vesztegzárnak, a férfi első posztja is a két tacskójáról, Billie-ről és Ollie-ról szólt, akik meglepődtek, hogy gazdájuk egész nap velük van.

A kutyák állandó társasága kétélű fegyver, nagyban javíthatják az ember munkakedvét, de meg is nehezíthetik az otthoni munkavégzést.

(My Modern Met)

További hírek kutyákról és a koronavírusról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top