Család

9 aranyos állat, aki szabotálta a koronavírus miatti otthoni munkavégzést

Sokan kényszerülnek otthonról dolgozni a koronavírus terjedésének megfékezése miatt, vannak azonban olyanok, akik mindezt nem tűrik.

Home suli, home ovi, home office – az életünk megváltozott a koronavírus idején, sokan kényszerülünk otthonról dolgozni, aminek megvannak a maga előnyei és hátrányai. A megváltozott hétköznapok azoknak valószínűleg kevésbé okoznak gondot, akiknek kutyái, macskái vagy más kisállatai vannak. A közösségi médiát sorra lepik el a fotók, amik arról árulkodnak, milyen az új kollégákkal együtt dolgozni. Vagy inkább milyen az a fajta szabotázs, amit alkalmaznak. Mert hiába a koronavírus-járvány, a kutyáknak bizony sétálnia kell és a macskák is mindig kaphatóak egy kis játékra. Következzenek tehát a legaranyosabb kisállatok, akik nem tűrik, hogy a gazdi csak úgy dolgozzon. Elsőként egy kutya, aki csak segíteni próbál.

Fotó: BoredPanda

Fotó: BoredPanda

A home office idején legjobb, ha külön szobába zárjuk magunkat a kutya elől, máskülönben úgy járunk, mint ez az ember, akinek a kutyája nem tartja be a járvány terjedésének elkerülése érdekében javasolt 1 méteres távolságot.

Fotó: BoredPanda

Fotó: BoredPanda

A kutyáknál már csak a macskák rosszabbak. Elég egy furcsa nézés, és máris hosszú percekre kizökkent a munkából a nevetés.

Fotó: BoredPanda

Fotó: BoredPanda

Vannak olyan macskák is, akik egyszerűen nem értik, hogy mi történik, ezért mindent megtesznek, hogy bojkottálják az otthoni munkavégzést, a mellékelt fotó szerint sikeresen.

Fotó: Twitter

Fotó: Twitter

Aztán vannak azok a gazdik, akik egyszerűen csak szeretnék, ha a kis kedvencük a közelükbe lenne. Legyen az egy bundás kutyus, vagy egy szúrós sün, csak motiválja őket a munkában.

Fotó: Twitter

Fotó: Twitter

Akinek pedig nincs se kutyája, se macskája,  az még mindig behívhatja az udvarról a bárányt vagy a kecskét. Tessék vigyázni, nehogy elrágcsálja a laptopot!

Fotó: Twitter

Fotó: Twitter

A macskák között van olyan is, aki nem akar zavarni, egyszerűen csak szeretetre vágyik. Ilyenkor megéri az a néhány percnyi ebédszünet, amit magunknak adhatunk.

Fotó: Twitter

Fotó: Twitter

Ééés, van a másik véglet, aki teljesen fel van háborodva, ha nem törődünk vele, és belebújunk a táblázatokba vagy a cikkírásba. 

Fotó: Twitter

Fotó: Twitter

A legjobb négylábú kolléga természetesen az a kolléga, aki nyugodtan tűr és várja, hogy véget érjen a nyolcórás műszak, ami után már csak a játéké és simogatásé a főszerep.

Fotó: Twitter

Fotó: Twitter

További cikkek a koronavírus kapcsán:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top