Aktuális

Vadászpuskával várta feleségét a féltékeny férj Pécsett

Pénzbüntetésre és fegyverelkobzásra ítélte a bíróság a férfit, aki nem bírt magával.

Zaklatás vétsége miatt 120 ezer forint pénzbüntetést szabott ki, egyúttal a bűncselekmény elkövetéséhez használt golyós vadászfegyvert elkobozta a Pécsi Járásbíróság K. J-től. A pécsi férfi március 30-án éjjel várta haza a feleségét, aki külföldről érkezett, busszal.

Vadászpuskával várta feleségét a féltékeny férj PécsettVárakozás közben K. J. ivott, majd úgy gondolta, jó ötlet ittas állapotban engedéllyel tartott vadászfegyverét ellenőrizni, tisztogatni. Közben néha felhívta a feleségét, akiről kiderült, hogy a buszsofőr melletti ülésen ül és beszélget is a vezetővel. K. J. egyre idegesebb lett, féltékenységében veszekedni kezdett a feleségével.

Éjjel fél kettő körül érkezett Pécsre a kisbusz, a vádlott a nála lévő fatusú, Mauser típusú távcsöves, golyós vadászpuskájával az utcára ment, és a bekanyarodó kisbusz sofőrjére célzott.

Mivel a sértett előzőleg már tudta, hogy a vádlott féltékeny típus, ezért a K. J.-t észlelve megijedt és a kisbusszal tovább hajtott. Miután a sértett a vádlottól mintegy 30 méterre a kisbusszal megállt, észrevette, hogy a vádlott a fegyverrel követi, ezért még tovább hajtott, addig, amíg azt nem látta, hogy a vádlott megáll. Ezután a sértett telefonon értesítette a rendőrséget.

A vádlott még a rendőrök kiérkezése előtt a lakásba visszament és fegyverével együtt bezárkózott, ezért vele szemben a Terrorelhárítási Központnak kellett intézkedni.

Ezt kezdd a féltékenységgel:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top