Aktuális

Óvódásairól készített pedofil képeket egy magyar óvónő

A dark weben terjesztett pedofil képeket a magyar óvónő és élettársa. Fotók készültek a rábízott óvodásokról és a nő unokahúgáról is.

A rábízott óvodásokról és készített gyermekpornográf felvételeket az a nő, akit a rendőrség most azzal gyanúsít, hogy élettársával együtt zaklatták a nő rábízott unokahúgát, a férfi pedig a saját gyermekükkel is folytatott szexuális cselekményeket. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kiberbűnözés Elleni Főosztálya az Europollal együttműködve állapította meg a személyazonosságukat a dark web különböző fórumaira felpakolt fotók alapján – számolt be a police.hu tájékoztatása alapján az MTI.

Lengyelek tüntetnek a pedofília ellen. Képünk illusztráció. (fotó: Getty Images)

Lengyelek tüntetnek a pedofília ellen. Képünk illusztráció. (fotó: Getty Images)

A sértetteket az illetékes hatóságok segítségével biztonságba helyezték. A nyomozás és házkutatás során a rendőrök bizonyítékokat szereztek, hogy az óvónő a munkahelyén is készített pedofil felvételeket a rábízott gyerekekről. A férfival és a nővel szembeni nyomozást befejezték, velük szemben szexuális erőszak és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt a vádemelési javaslatot elküldték az ügyészség részére.

További írásaink pedofília témakörben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top