Aktuális

Milliós példányban keltek el a sorozatgyilkos-szakértő könyvei, most kiderült, hogy csaló

Stéphane Bourgoin azt hazudta, tucatnyi sorozatgyilkossal interjúzott, FBI-kiképzésen vett részt, feleségét meggyilkolták. Egyik sem volt igaz.
Stéphane Bourgoin

Több tucat könyve jelent meg – amik több millió példányban keltek el – a sorozatgyilkos szakértőként ismert Stéphane Bourgoin francia írónak. Most kiderült róla, hogy valójában csaló – írja a 444.hu. 

Bourgoin azt állította, hogy több mint 70 sorozatgyilkossal készített interjút, és azt is, hogy az FBI virginiai bázisán, Quanticóban kapott kiképzést.

Bourgoin azt is állította, hogy a feleségét 1976-ban meggyilkolta egy férfi, akiről később kiderült, hogy sorozatgyilkos.

De januárban a 4ème Oeil Corporation névtelen aktivistái megvádolták, hogy hazudott a múltjáról, és a francia férfi most beismerte, hogy évtizedekig hazudott:

sosem létezett az állítólagos halott feleség, nem kapott tréninget az FBI-nál, sosem készített interjút Charles Mansonnal, és sokkal kevesebb gyilkossal találkozott, mint állította.

Azt mondta, szégyelli magát, ideje tiszta vizet önteni a pohárba és valóban, semmi sem igaz abból, amit mondott. Magát mitomániásként jellemezte és úgy véli, pszichológus segítségére van szüksége.

(Kiemelt kép: David Betzinger / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP) 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top