Aktuális

Kiejtették a koporsóból a halottat, aztán még rátettek egy lapáttal a sírásók

A jászfényszarui temetőben tragikomikusra sikeredett egy elhunyt asszony utolsó útja. Az elhunyt családja feljelentést tett.
Hajmeresztő dolog történt egy jászfényszarui temetésen

A jászfényszarui temetőben hajmeresztő eset történt a napokban. Palocz Zsolt azt állítja, hogy édesanyja temetésén a sírásók kiejtették az elhunytat a koporsóból, ezért a sírgödörbe zuhant – írja a Blikk. Ezután pedig sikerült tovább fokozni a fokozhatatlant, mivel

az egyik sírásó a halott nő után szédült a sírgödörbe. 

“Nem elég fájdalom nekünk, hogy az édesanyámat igen fiatalon, 52 évesen, hosszan tartó súlyos betegség után elveszítettük, végig kellett azt is néznünk, ahogy meggyalázzák őt és vele együtt minket is a temetésen. Nagyon nehéz nekem erről beszélnem, de megteszem, hogy mással nehogy valaha is ilyen megtörténjen. Amikor hozták a sírhoz a munkások anyukámat a koporsóban egyszer csak valamelyikük elejtette a koporsót ami széttört, anyu pedig a sírgödörbe zuhant. És ha ez még nem lenne elég, az egyik sírásó után esett. Bevallom pokoli látvány volt. Mi persze szerintem teljesen érthető okokból, felháborodásunknak adtunk hangot, mire jól elzavartak mindannyiunkat a sírtól, és gyorsan eltemették anyukámat.

amire visszaengedtek, már minden el volt rendezve,

de, hogy közben amíg nem voltunk ott mi történt, arról fogalmam sincs. Még ott megfogadtuk, hogy nem hagyjuk annyiban ezt a szörnyűséget és elmentünk feljelentést tenni a rendőrségre. Remélem jól megbüntetik, aki ezt tette velünk és anyukámmal” – számolt be a temetés során történtekről az érthető módon felindult Zsolt.

A temetőgondnok szerint azonban, bár történtek hibák a temetésen, azok

nem akkora súlyú baklövések voltak, mint amit a gyászoló család állít.

“Teljesen kikészít ez az ügy, már aludni sem tudok miatta. Persze, én is tudom, hogy nem ment minden tökéletesen az ominózus búcsúztatón, de azért az túlzás, amit a család mond. Nem akarok magyarázkodni, mindenki higgyen, amit akar” – nyilatkozta a temetőgondnok.

Bizonyos jelenleg csupán az, hogy a Jászberényi Rendőrkapitányság valóban iktatott egy, a morbid temetéssel kapcsolatban történt feljelentést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top